Veilig - voordelig - snel  vliegtuigtickets online reserveren

  • U zoekt goedkope vliegtuigtickets
  • U zoekt betrouwbaarheid online
  • U zoekt betalingsgemak
  • U zoekt ook een huurwagen of hotel
  • U zoekt vliegtickets

Betrouwbaar

De beste vliegticket website van België zijn, is onze ambitie.  Dat we betrouwbaar zijn hebben we over de afgelopen jaren wel bewezen.  Sinds de start van onze website vliegtuigtickets.be - vliegtuigtickets.nl in 2001 weten inmiddels duizenden mensen ons per dag te vinden.  Uiteraard is vliegtuigtickets.be (onderdeel van reisexperts De Rop Reizen) aangesloten bij het Garantiefond België en aangesloten bij de VVR. www.vvr.be.  Naast deze website zijn wij alsook riutoppers en cruiseexperts.

Eenvoudig

De site is overzichtelijk. Na het geven van uw zoekopdracht worden binnen enkele seconden alle mogelijkheden weergegeven.  Alle luchtvaartmaatschappijen in één overzicht.  Slechts vijf stappen bent u van de boeking verwijderd.
Stap 1 : U geeft aan waar u naartoe wil
Stap 2 : Vervolgens worden de voordeligste tarieven getoond
Stap 3 : U vult uw persoonlijke gegevens in.
Stap 4 : U doet veilig uw betaling
Stap 5 : U ziet de bevestiging van de door u gemaakt reservering.  Deze gegevens worden u doorgemaild.

Snel

Boeken bij vliegtuigticket.be/nl doet u snel.  Wij willen dat het voor onze klanten mogelijk is om binnen enkele minuten een reservering te maken.  Zowel voor vliegtuigtickets - autoverhuur - als hotels boekt u in enkele snelle stappen uw reis.

Voordelige vliegtuigtickets - goedkope autoverhuur - riutoppers

Wij bieden u steeds de voordeligste mogelijkheid.  Dankzij onze uitstekende relaties met onze leveranciers, is het voor ons mogelijk steeds de beste deals voor te stellen. Wij vergelijken voor u alle maatschappijen zodat u meeten ziet wat voor u de beste aanbieding is.

Service

Ons team - met meer dan 15 jaar online ervaring - staat tijdens de werkdagen graag ter uwer beschikking om u bij te staan de boeking af te ronden.  Toch zijn wij anders,  bij ons betaald u geen extra telefoonkosten om telefonisch geholpen te worden. Vliegtickets boekt u voordelig bij www.vliegtuigtickets.be - www.cruiseexperts.be - www.riutoppers.be

 

Contacteer of bezoek ons vrijblijvend :
vliegtuigtickets.be - (Reisexperts De Rop Reizen)
Ertbrandstraat 292 - 2950 Kapellen Putte
België
Tel 0032.3.664.72.74
deropreizen@skynet.be
www.vliegtuigtickets.be

Openingsuren :
maandag - vrijdag : 09h30 - 12h30 // 13h30 - 18h00
Zaterdag : 09h30 - 12h30
Belgische zon- en feestdagen gesloten.